Zo ontdek je welke bruidsmake-up bij je past!

Zo ontdek je welke bruidsmake-up bij je past!

Je hebt alles tot in de puntjes uitgepland. De jurk is gekozen, de locatie is geboekt en de playlist heb je tot in de puntjes uitgewerkt. Jij en je partner hebben met elk detail rekening gehouden. Alles is gepland en uitgedacht, maar over één ding blijf je maar twijfelen: hoe wil je je bruidsmake-up? Als je rondkijkt op het internet vind je een bescheiden glitter op de oogleden mooi, maar een sexy, smokey look staat je ook wel aan. Heel Pinterest heb je al wel twintig keer door gescrold, maar vanuit daar begin je alleen maar meer te twijfelen. Hoe weet je wat het beste bij jou gaat staan en hoe vind je een look waar je je lekker in voelt én die mooi op de foto’s komt? Samen zoeken we het uit.

Begin op tijd

Dat je op tijd moest beginnen was één van de eerste dingen die iedereen je op het hart drukte toen je mensen het gelukkige nieuws begon te vertellen en met trots de ring aan je ouders en familie liet zien. Slim, want zo voorkom je onnodige stressfactoren én gun je jezelf de luxe van zoeken en uitproberen tot alles precies naar jouw wens is. Zo heb je alle tijd om samen met de styliste uit te pluizen wat jij graag wilt en wat er het mooist uitziet. Zo zorg je er zelf voor dat je lekker in je vel zit op je grote dag.

Ontdek de stijlen

Om te ontdekken wat je mooi vindt kun je natuurlijk zelf het penseel erbij pakken en verschillende dingen proberen. Ontzettend leuk om zelf op speurtocht te gaan naar de verschillende make-up en haartechnieken,-soorten en -kleuren. Wat zijn kleuren die je mooi vindt staan bij jouw ogen, haar en huidskleur en welke haarstijlen vind je gaaf? Ben jij een hele natuurlijke bruid en wil je liever geen foundation of wil je juist helemaal uitpakken met een look die je van de achterste rij nog ziet? Bruidsmake-up bestaat voor veel vrouwen uit natuurlijke kleuren, een gladde basis en een natuurlijke glow, maar het kan heel goed dat jij een hele andere richting op wil. Ik laat je zien wat er mogelijk is. Experimenteer en probeer!

Laat je adviseren

Ondanks dat het goed is om je te verdiepen in wat je mooi vindt, is het ook helemaal geen gek idee om advies te vragen van je styliste. Zo kun je jezelf extra ontzorgen op het moment suprême. Ik verzorg bruidsmake-up als -kapsels voor jouw grote dag. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet is het dus helemaal niet raar om om hulp te vragen. Samen vinden we een look waar jij je heerlijk in voelt en waar je met plezier op terugkijkt.

Share: