Werkwijze

null

Hoe ga ik te werk?

Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Natuurlijk om elkaar beter te leren kennen, maar ook er achter te komen wat jouw wensen zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wat is het thema, de locatie, welke kleuren en hoe ziet jouw jurk eruit? Heb je lang of kort haar, draag je een sluier of bloemen? En ben ik beschikbaar op jouw trouwdag. Kortom, er zijn een hoop vragen te beantwoorden. Dit gesprek doen wij telefonisch. Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij jouw bruidsstyliste.
null

Het gevoel is goed, hoe nu verder?

Op het moment dat jij voor mij kiest, maak ik een bevestiging waarin de zaken  staan die wij besproken hebben. Sommige punten staan dan vast maar een aantal punten zijn optioneel omdat het vaak nog een tijd duurt tot jullie bruiloft. Na ondertekening van  de bevestiging is jullie  trouwdatum vastgelegd.
null

Ik kom bij je thuis!

Jouw bruidsmake-up en bruidskapsel worden bij jou thuis verzorgd. Dit geldt ook voor de proefsessie. Jij hoeft de deur niet uit, dus geen extra stress! Jij kunt in alle rust aan jouw speciale dag beginnen. Dit kan op elke locatie in Nederland, of dit nu Weesp, Purmerend of in Utrecht is, ik reis het hele land door.  Ook als je gaat trouwen in het buitenland dan kun  je mij ook inhuren.
null

Je wilt niet voor verrassing komen te staan!

Ik werk altijd met een proefsessie. Het is belangrijk om je bruidsmake-up en bruidskapsel vooraf al een keer gezien te hebben. Voordeel hiervan is dat je niet voor verassingen komt te staan tijdens jullie bruiloft. Tijdens deze sessie worden beide ogen verschillend opgemaakt. Wordt het de natuurlijke look of ga je voor een glamour look? Je ziet precies wat het met jouw gezicht doet. Naast bruidsmake-up ben ik ook gespecialiseerd in het stylen van bruidskapsels. Ook jouw bruidskapsel gaat in goed overleg. Ik laat verschillende mogelijkheden zien. 
null

Hoe nu verder?

Samen hebben wij gekozen voor de make-up en styling van jouw haar.  De volgende stap is de planning op jouw  trouwdag. Ik adviseer jou over de tijdsindeling en volgorde zodat jij op tijd klaar staat voor jouw partner. Verder bespreken we de laatste details. Denk hierbij aan updo’s en make-up mogelijkheden voor bijvoorbeeld moeder, schoonmoeder, bruidsmeisjes en de ceremoniemeester. Verder geef ik jou tips op het gebied van huid en haar verzorging zodat beiden in goede conditie zijn.
null

Wat doe ik op de dag zelf?

Op jouw trouwdag ben ik ruim van te voren aanwezig! Wacht nog even met het aantrekken van jouw trouwjurk. Je wilt immers geen make-up vlekken op jouw mooie jurk en zo blijft de jurk nog kreukvrij. Trek een blouse of badjas aan zodat jouw kapsel goed in model blijft. Mocht jouw bruidsjurk over het hoofd aangetrokken worden, dan adviseer ik een kussensloop te gebruiken om jouw bruidskapsel,  bruidsmake-up en trouwjurk te beschermen. Verder bekijk ik op de dag zelf welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de weersomstandigheden. Verder heb je wellicht een andere foundation nodig omdat jij inmiddels een andere kleur huid hebt.
null

Inspiratie opdoen?