Over mij

null

Ik streef naar perfectie. Ik ben pas blij als jij tevreden bent!

Mijn naam is Angelique de Graaf, getrouwd en moeder van een tweeling. Woonachtig in Beverwijk (Noord-Holland). Carrière gemaakt in de confectie en na een aantal jaren de overstap gemaakt naar de cosmetica branche. Nu profileer ik mij als waardige bruidsstyliste op gebied van haar en make-up, volledig opgeleid door o.a. Mari van de Ven en met een flinke passie voor het vak. Naast bruidsstyliste word ik ook regelmatig gevraagd voor photo shoots en modeshows.

Mijn make-up kennis gaat heel ver, ik maak de make-up foto en video waardig. Mocht het bijvoorbeeld extreem warm zijn of ben je reeds op vakantie geweest, dan zal ik de make-up op de dag zelf aanpassen ten opzichte van de proefsessie. Naast dit alles, heb ik een extra specialisatie op het gebied van huidverbetering en kan ik jou helpen van a t/m z met passend advies.

Als haarstyliste adviseer ik jou, welk kapsel het beste bij jouw jurk past. Het totaal plaatje moet kloppen. Jouw haar blijft de hele dag in model.

Ik ben een perfectionist, maar houd ook zeker rekening met jouw wensen. Voor mij is het belangrijk dat jij eruit ziet zoals je bent en zeker niet als iemand anders. Ik probeer jouw mooiste details naar voren te halen en de minder mooie te camoufleren. Mijn doel is jou om te toveren tot mooiste bruid.

haarstylist
make-up artist
null

Weten hoe mijn werkwijze is?

null

Met dank aan