Het perfecte haar en make-up op je bruiloft door een styliste

Dé dag is aangebroken: je bruiloft. Wauw! Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooiste uitzien. Dat betekent dat je niet alleen de perfecte trouwjurk moet vinden, maar ook het juiste kapsel en de make-up moet hebben. Als professionele bruidsstyliste help ik jou met alle liefde om die ene look te creëren. Die ene look waar je stralend én schitterend de deur uit gaat. Blinkend als een echte koningin. Laat je inspireren door verschillende mogelijkheden voor jou haar en make-up op je bruiloft.

Algemene tips voor jou haar en make-up op de bruiloft

Er gaan vast al wat vragen door je heen. Waar moet ik op letten bij mijn haar en make-up voor de bruiloft? Wat past bij mij? Blijft het wel de hele dag zitten? Don’t worry. Al je vragen zullen beantwoord worden en samen gaan we door deze reis.

Als eerst zijn wat centrale tips belangrijk:

  • Zoek inspiratie. Verzamel foto’s van bruidskapsels en make-up looks die je mooi vindt. Maak je eigen Pinterest bord of maak een eigen moodboard door plaatjes te halen uit bruidsmagazines. Op deze manier kan jij kijken welke looks je mooi vindt.
  • Plan een proefsessie. Tijdens een proefsessie kan je verschillende stijlen en looks uit proberen, zodat je kan kijken wat bij je past.
  • Blijf trouw aan jezelf. Als jij er op je mooiste uitziet, hoef je natuurlijk niet gelijk op een ander persoon te lijken. Een van mijn tips is wel vaak dat als je normaal gesproken geen zware make-up draagt, dit ook niet te doen op je bruiloft. Als je in de spiegel kijkt, wil je natuurlijk nog steeds jij zijn!
  • Ontspan. Vanaf het moment dat je opstaat is het natuurlijk een en al spanning. Maar jouw dag moet wel een van de mooiste dagen uit je leven zijn. Dit moet dan natuurlijk wel zonder stress. Ik ontneem het je graag! Door een professionele bruidsstyliste in te huren hoef je nergens zorgen over te maken. Geniet van de dag, maak een kopje koffie, ga zitten en laat je omtoveren.
haar en make-up op je bruiloft
Haar en make-up op je bruiloft door Angelique

Bruidskapsels voor je bruiloft

Ze zeggen altijd ‘als je haar maar goed zit’. Dit komt omdat je kapsel een enorme impact heeft op hoe je eruitziet. Zo is een bruidskapsel veel meer dan alleen maar een haarstijl.

Een bruidskapsel wordt altijd zo opgebouwd dat het weer en wind kan overleven. Of je nu kiest voor romantische krullen of een trendy vlecht, er zijn veel opties om uit te kiezen. Bij het kiezen van een bruidskapsel kan een professionele bruidsstylist je een handje helpen. Zij houdt rekening met verschillende factoren zoals je gezichtsvorm, je haarlengte en de trouwjurk. Als je een jurk met een hoge hals draagt, kan het bijvoorbeeld mooi zijn om je haar op te steken. Als je een strapless jurk draagt, kan het juist mooi zijn om je haar los te dragen.

Bruidsmake-up voor je bruiloft

Naast je bruidskapsel moet je bruidsmake-up op de bruiloft er  flawless uit zien. Niet alleen op de foto’s ge-wel-dig, maar ook in het echt.  Je wilt ervoor zorgen dat je make-up er natuurlijk uitziet en je beste kenmerken benadrukt. Of je nu gaat voor een glamoureuze look met opvallende lippen en smokey eyes, of een zachte, romantische look met subtiele tinten en een glanzende lipgloss, er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Door te werken met een professionele bruidsstyliste kun je er zeker van zijn dat je er op je allerbest uitziet op je trouwdag. Door de juiste make-up en technieken toe te passen, kan ze jouw schoonheid accentueren en ervoor zorgen dat jij straalt op je speciale dag.

Haar en make-up op je bruiloft door Angelique

Voor mij staat één ding centraal: jij als mooiste bruid. Jouw haar en make-up op de bruiloft is een manier om jezelf te laten stralen op een van de meest speciale dagen van je leven en een blijvende herinnering te creëren waar je nog jaren van kunt genieten.

Als bruidsstyliste kan ik je helpen bij het vinden van de perfecte look. Het is mijn passie om jou te helpen er stralend uit te zien en je zelfverzekerd te voelen terwijl jij het jawoord geeft. Ik begrijp hoe belangrijk deze dag voor je is en ik wil ervoor zorgen dat je er op je best uitziet en je ook op je best voelt.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je gewoonweg even kennismaken? Laten we gezamenlijk de details van jouw meest bijzondere dag doornemen. Zin in! Neem gezellig contact met mij op of neem een kijkje op mijn website.