Zo vind je de juiste bruidsstyliste!

Zo vind je de juiste bruidsstyliste!

Je hebt ja gezegd! En als bride to be kijk je vol verwachting uit naar jouw bijzondere dag. Misschien komt er wel meer bij kijken dan je van tevoren had gedacht. De locatie, de gasten, het thema, de muziek… En heb je al aan je haar en make-up gedacht? Je wilt er natuurlijk op je mooist uitzien en zonder zorgen je grote dag tegemoet gaan. Dan is het belangrijk om de juiste bruidsstyliste in de arm te nemen. Maar hoe vind je die?

Speciale wensen

Om een bruidsstyliste te vinden die bij jou past, is het belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Ga er eens goed voor zitten en bedenk hoe je eruit wilt zien op je bruiloft. Wil je voor een opvallende make-uplook gaan? Dan kun je eens kijken naar een styliste die daarin gespecialiseerd is. Het kan ook zijn dat je speciale wensen hebt. Bijvoorbeeld omdat je dun, fijn haar hebt dat lastig in model te brengen is. Of pluizige krullen waarvan je zelf niet weet wat je ermee aan moet. Om erachter te komen of een bruidsstyliste hiermee overweg kan, kun je het beste een telefoontje plegen. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent en verspil je geen onnodige tijd aan proefsessies!

Een fijne klik

Oké, je wilt er zeker van zijn dat de het bruidskapsel en de make-up helemaal aansluit bij jouw wensen. Maar het is ook van belang om een klik te hebben met je styliste, toch? Je spendeert immers de laatste uren met haar voordat je naar het altaar loopt. Dan wil je ontspannen zijn, en daar past een styliste bij die vooral niet op je zenuwen werkt. Wat je wel wilt? Een bruidsstyliste die jou goed aanvoelt, en je de ruimte geeft waar nodig. Een kennismakingsgesprek is de beste manier om erachter te komen of je een match bent met de styliste. Hecht jij veel waarde aan persoonlijk contact en is de styliste meer van het snel aanbrengen en weer weggaan? Dan merk je snel genoeg dat dit niet de dame is voor jou.

De dag zelf

Als laatste tip: denk erover na hoe je je proefsessie en het zetten van de make-up op de dag zelf wilt invullen. Wil je naar een professionele salon, of heb je liever dat de styliste bij jou thuis komt? Misschien word je niet alleen zelf opgemaakt, maar je (schoon)moeder, zusje of vriendin ook. Dan is het fijn om van tevoren alvast te weten hoe de styliste dit voor zich ziet.

Angelique de Graaf Visagie

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die jou mooi mag maken op je grote dag. Misschien heb je je wensenlijstje al klaar, of ga je er juist helemaal blanco in. In beide gevallen help ik je graag om er op je mooist uit te laten zien tijdens je bruiloft. Heb je nog veel vragen? Dan beantwoord ik die met veel plezier. Ik hecht zelf veel waarde aan persoonlijk contact. Past dat ook bij jou? Dan zijn we misschien wel een match! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Hopelijk tot snel!

Share: