Een proefsessie met een bruidsstyliste

Een proefsessie met een bruidsstyliste

Je kleine meisjesdroom is uitgekomen. Je bent ten huwelijk gevraagd door de liefde van je leven. En het belangrijkste: je hebt ja gezegd! De bruiloft wordt waarschijnlijk één van de mooiste dagen van je leven. Je wilt er dan natuurlijk ook op je mooist uitzien. Daarbij is je kapsel en make-up heel belangrijk. Je gezicht is naast de jurk immers het eerste waar je aanstaande partner naar kijkt wanneer je naar het altaar loopt! Het is dan wel belangrijk dat van tevoren jouw perfecte haar en make-up een keer getest worden. Zo kom je op de grote dag niet voor verrassingen te staan. Ik neem je mee in een proefsessie!

Proefsessie

Wanneer je gaat trouwen en je haar en make-up wilt laten doen, raad ik altijd aan om een proefsessie te doen. Op die manier kom je erachter wat precies jouw wensen zijn. Deze sessie plannen we een ruime tijd voor de bruiloft. Ik kom dan altijd bij jou thuis. Dat scheelt weer reizen, want je hebt het er waarschijnlijk al druk genoeg mee! Eenmaal aangekomen bespreken we uitgebreid hoe jouw wensen eruitzien. Daarbij zijn er een heleboel factoren die we kunnen meenemen. Wat is bijvoorbeeld het thema van de bruiloft, welke kleuren staan centraal en hoe ziet je jurk eruit? Aan de hand hiervan stellen we samen een plan op voor je bruidsmake-up en -kapsel.

Verschillende looks

Misschien weet je al precies hoe je opgemaakt wilt worden. Maar het kan ook dat je nog geen idee hebt en er helemaal blanco ingaat. Als dat het geval is, maak ik je beide ogen verschillend op. De ene kant naturel en de andere kant een meer intense glamour look. Op die manier zie je in hoeverre de verschillende mogelijkheden passen bij jouw gezicht. Misschien had je een donkere, intense oogschaduw en eyeliner in gedachten, maar zie je nu dat naturel ook heel mooi is. Of andersom!

Advies

Naar wens laat ik verschillende mogelijkheden van make-up zien op je gezicht. Hetzelfde doe ik met je haar. Naar jouw wens kunnen we van alles proberen: krullen, stijl, slag, los opgestoken of strak naar achteren… We gaan net zo lang door tot we jouw perfecte resultaathebben bereikt. Ik adviseer je aan de hand van je haarstructuur, gezichtskenmerken en andere factoren, maar uiteindelijk beslis je natuurlijk zelf. Uiteraard vind ik het ook prima als je een vriendin, moeder of zus uitnodigt, voor extra support. Wanneer we het mooiste kapsel en de perfecte bruidsmake-up voor jou hebben gevonden, maken we foto’s en bespreken we de laatste details. Denk bijvoorbeeld aan make-upmogelijkheden voor bruidsmeisjes, of een mooi kapsel voor je (schoon)moeder. Aan het eind van de proefsessie geef ik je nog wat tips op het gebied van huid- en haarverzorging. Zo zorg je ervoor dat je huid en haar in de beste conditie zijn op je grote dag!

Meer weten?

Je weet nu ongeveer hoe een proefsessie met een bruidsstyliste eruitziet. Toch zijn er misschien meer dingen die je wilt weten voordat je ervoor kiest om met mij aan de slag te gaan. Ik vind persoonlijk contact ontzettend belangrijk en je wilt natuurlijk wel een bruidsvisagiste met wie je een klik hebt. Je brengt immers de tijd met haar door voor één van de mooiste momenten uit je leven! Ben je nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je gewoonweg even kennismaken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Hopelijk tot snel!

Share: