Een dag als bruidstyliste; zo ziet het eruit!

Een dag als bruidstyliste; zo ziet het eruit!

Eindelijk is de grote dag aangebroken: je gaat trouwen. De zenuwen gieren door je lijf. Je pakt je lijstje erbij om vinkjes te zetten. Bruidstaart: check. Locatie en versieringen: check. Ringen: check. Je jurk hangt netjes aan een haakje en alles staat voor jouw gevoel helemaal klaar. Het is tijd om achterover te leunen en je te laten klaarmaken door de bruidstyliste. Maar wat kun je daarvan eigenlijk verwachten? Want de dag zelf is natuurlijk veel meer dan styling alleen. Ik vertel je graag meer!

Geen verrassingen

Van tevoren doen we samen een proefsessie. Op de trouwdag zelf wil je niet voor verrassingen komen te staan. Je hebt het namelijk al druk genoeg met de bruiloft! Tijdens de proefsessie zorgen we er samen voor dat alles duidelijk wordt. We stellen een plan op voor de make-up en je kapsel. Daarnaast adviseer ik je over de tijdsindeling en volgorde van het klaarmaken. Zo sta je op tijd klaar en verloopt het allemaal soepeler.

Ik kom bij jou

Op de dag zelf ben ik ruim van tevoren aanwezig. Ook al is de dag al goed voorbereid, ik houd ervan om samen fijn op te starten en geen haastige momenten te creëren. Ik kom ook altijd bij jou thuis of op de locatie waar je gestyled wilt worden. Op die manier vermijden we gedoe met het verkeer of andere regelstress. Zelfs als je bruiloft in het buitenland is, ben ik nog steeds in te huren.

Plan uitvoeren

En dan is het zo ver! We nemen vervolgens de tijd om het plan nog rustig door te nemen. Voordat we met de make-up beginnen, is het verstandig je trouwjurk nog even te laten hangen. Zo houden we vervelende make-upvlekken buiten de deur. Trek in plaats daarvan eerst een comfortabele badjas of blouse aan. Daarna begin ik met je look voor je speciale dag. Ook, als dat is wat we hebben besproken in de proefsessie, maak ik je vriendin(nen) of (schoon)moeder graag extra mooi. Op basis van onze afspraken, is het mogelijk dat ik de hele dag erbij blijf. Dit met het oog op eventuele aanpassingen.

Kijken voor aanpassingen

Flexibel zijn als bruidstyliste is een must. Het kan namelijk goed zijn dat jij als bruid op de dag zelf toch liever een lichtere oogschaduw wilt. Of is er een andere foundation nodig, omdat je huidskleur is veranderd door omstandigheden. Hetzelfde geldt bij veranderende weersomstandigheden. Ik geef advies over of er bepaalde aanpassingen nodig zijn. Als het veel regent, is waterbestendige make-up fijner. Of een losjes kapsel vervangen we voor een stevigere coupe, omdat er veel wind is. Wijzigingen zijn geen probleem, zolang het een look blijft die goed bij jou past en waar je zelfvertrouwen van krijgt.

Benieuwd?

Je hebt nu waarschijnlijk een goed beeld hoe een dag van een bruidstyliste eruit ziet. Maar het is zeer begrijpelijk dat je meer te weten wilt komen voordat je keuzes maakt. Neem daarom gerust contact op wanneer je interesse hebt. Persoonlijk contact staat hoog bij mij in het vaandel. Ik maak deel uit van een belangrijke dag van je leven, daarom is een klik belangrijk! Zie ik je snel?

Share: