Wat als je nooit make-up draagt?

Wat als je nooit make-up draagt?

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Maar ook niet compleet anders dan hoe je normaal gesproken voor de dag komt. Ondanks dat je in het dagelijks leven misschien bijna nooit make-up draagt, wil je voor je grote dag wel wat meer uitpakken. Welke make-up past dan bij jou? En hoe zorg je ervoor dat je dicht bij jezelf blijft wat betreft de bruidsmake-up? Ik leg het je graag uit!

Research doen

Ik kom regelmatig bij vrouwen over de vloer die eigenlijk nooit make-up dragen. Voor de bruiloft kan het dan erg lastig zijn om te beslissen hoe je eruit wilt zien. Want je wilt natuurlijk niet dat je partner een compleet ander persoon ziet op het altaar! Mijn tip is dan altijd om vooraf al wat research te doen. Google eens op make-uplooks en zoek daar een aantal foto’s uit die je mooi vindt. Het zou kunnen dat je dan neigt naar natuurlijke make-up, omdat dat dichtbij jezelf staat. Maar het kan ook zijn dat je juist voor deze speciale dag wél wat meer wilt uitpakken. Niets is raar of gek, kijk gewoon naar wat jij mooi vindt!

Bruidsmake-up testen

De volgende stap is dan dat we een proefsessie plannen. Dat vind ik heel belangrijk, omdat je er dan écht achter komt hoe jij wilt dat je bruidsmake-up gezet wordt. Helemaal fijn als je nooit make-up draagt en daarom nog niet zo goed weet wat je wensen zijn! Tijdens deze proefsessie bekijken we je uitgezochte foto’s en bespreken we welke make-up het beste bij jou past. Daarna ga ik aan de slag en laat ik verschillende looks zien op je gezicht. Als je wilt, adviseer ik je ook welke kleuren en vormen het beste aansluiten bij jouw gezichtskenmerken. Maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk helemaal zelf hoe de make-up gezet wordt.

Minimalistisch of uitpakken?

Het kan zijn dat je na de proefsessie besluit om te gaan voor een opvallende look met mooie contouren en donkere eyeliner. Wie weet zie je dan dat dit toch wel erg mooi staat bij je gezicht. Maar het kan ook dat je erachter komt dat zwaardere oogmake-up niet bij jou past. Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het minimalistisch te houden met alleen gekrulde wimpers en lichte lipgloss. Het gaat erom dat jij je goed voelt bij het resultaat. Je kunt ook in plaats van met je gezicht, uitpakken met je haar. Een natuurlijke make-uplook met een grote bos krullen is ook prachtig!

Kennis maken?

Draag jij normaal gesproken (bijna) geen make-up? Dan kan het nog best lastig zijn om keuzes te maken in je bruidsmake-up. Ik help je graag om uit te zoeken wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt wanneer je in de spiegel kijkt. Ook als je liever geen of minimale make-up draagt, kunnen we iets moois maken van je bruidslook. We kunnen bijvoorbeeld je haar prachtig opsteken, stijlen of krullen. Het is belangrijk om een klik te hebben met je bruidsvisagiste. Je brengt samen namelijk de bijzondere tijd vóór je bruiloft met haar door. Daarom nodig ik je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag voor één van de mooiste momenten uit je leven. Hopelijk tot snel!

Share: