Bruidsmake-up; voorbereiding is het halve werk!

Bruidsmake-up; voorbereiding is het halve werk!

Je draait nog een paar keer die prachtige, glimmende ring om je vinger en droomt weg bij de gedachte. Een prachtig, groot boeket. Dat perfecte nummer waarvan het niet anders kan dan dat ‘ie over jullie geschreven is. Het wordt een dag die je je leven lang niet gaat vergeten. Een dag van liefde en familie. Over een aantal maanden is die ring om je vinger een teken, een fysieke herinnering aan jullie onvoorwaardelijke liefde. Je wilt er graag mooi uitzien, zodat je je op deze speciale dag zelf ook écht speciaal voelt en mooie foto’s hebt om op terug te kijken. Natuurlijk is je jurk belangrijk, en je schoenen, maar wat er echt uit gaat springen is je make-up en kapsel wanneer je die drie woorden uitspreekt. Ik vertel je meer over hoe je jouw bruidsmake-up kunt voorbereiden.

Rol bruidsmake-up op je grote dag

Op het moment dat je ‘ja’ zegt tegen je geliefde, is dat het enige wat telt. De meeste bruiden zijn dan nog niet druk met welke oogschaduw ze gaan dragen en of ze hun haren opgestoken of los gaan dragen. Hoe dichterbij de bruiloft kruipt, hoe spannender het wordt. Dat je de juiste keuze hebt gemaakt staat vast, maar al die kleine keuzen rondom de bruiloft maken het zo spannend. Zelf kun je wel wat met een kwast en een krultang, maar je hebt geen idee wat mooi op de foto’s gaat staan of hoe je je make-up de hele dag mooi laat zitten.  Gelukkig sta je er nooit helemaal alleen voor. Je hebt je vrienden en familie, die waarschijnlijk minstens zo enthousiast zijn over jouw grote dag en Angelique is er om jou helemaal te voorzien in jouw uiterlijk.

Vind je rust

In alle drukte is het soms lastig om jezelf te verliezen. Elk weekend wordt je meegesleept van boetiekje naar bloemist en soms verlies je uit het oog waar je het voor doet. Daarom is het zo belangrijk om met je partner af te stemmen wat jullie wensen zijn. Vraag je partner eens wat voor make-up hij of zij mooi vindt, welk haar hij of zij vindt dat jou het beste staat. Je kunt hem of haar, of je familie, uitnodigen om bij de proefsessie te zitten. Natuurlijk heb je zelf ook nog een keuze, maar dit proces brengt jullie dichter bij elkaar en kan net die verlichting bieden in wat voelt als een oneindige periode van drukte. Weet dat je partner hoe dan ook gek op je is, anders had die prachtige ring niet om je vinger gezeten!

Proefsessie

‘Mijn manier van werken is dat ik je van tevoren graag leer kennen tijdens een proefsessie. We bespreken eerst samen je wensen over je make-up, maar ook je kapsel is inbegrepen! Ik vind het fijn als we samen aanvoelen dat er een klik is. Dat maakt het werken voor ons allebei prettig en zo blijf je je comfortabel voelen, ook op de bruiloft zelf. Tijdens de proefsessie maak ik je verder op, maar we kiezen altijd voor 2 verschillende ogen. Zo zie je precies wat de make-up met je gezicht doet. We overleggen nog over je kapsel en zodra we er uit zijn is het plan compleet.

Angelique de Graaf Visagie

Als bruidstyliste vind ik het mooi om te zien dat ik iets kan betekenen op zo’n speciale dag. Het mag dan één onderdeel zijn van de vele gebeurtenissen die plaatsvinden op je dag. Maar je prachtig laten voelen door middel van mijn beroep vind ik heerlijk. En jij kunt ook een anti stressfactor inpassen door je volledig te laten verwennen. Zie ik je snel?

Share: