Stralend en stressvrij: ontdek de voordelen van een visagist aan huis voor jouw grote dag!

Ah jij bent opzoek naar een visagist aan huis. De mooiste dag van jou leven komt er namelijk aan; je trouwdag. Hoe fijn is het om die dag de beginnen met een kopje koffie, terwijl iemand anders bezig is met jouw haar en make-up. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de perfecte look de deur uit gaat. Een visagiste aan huis kan de start van je dag ontspannen en relaxed maken!  

Wat een visagist aan huis voor jou betekenen?

Een visagist is iemand die gespecialiseerd in make-up. Zij weet precies welke producten en technieken het beste gebruikt kunnen worden voor elk huidtype. Naast je make-up, is het ook fijn om je bruidskapsel thuis te laten doen. Vaak is een visagist breed opgeleid en is het ook mogelijk om dit te laten doen.  

Bruidskapsel door Angelique de graaf
Bruidsmake up en haar

Wat kan ik voor jou doen? 

Ik kan je helpen bij het vinden van dé perfecte look. Dat doe ik door te kijken naar de juiste kleuren en technieken die jouw mooiste punten laten stralen. Mijn make-up kennis gaat heel ver, ik maak de make-up foto en video waardig. Mocht het bijvoorbeeld extreem warm zijn of ben je laats op vakantie geweest, dan zal ik de make-up op de dag zelf aanpassen ten opzichte van de proefsessie. Naast dit alles, heb ik een extra specialisatie op het gebied van huidverbetering en kan ik jou helpen van a tot z met passend advies. Mijn doel is jou om te toveren tot de mooiste en elegantste bruid.

De mogelijkheden voor een visagist aan huis.

Wil jij een visagisten aan huis boeken? Daar help ik jou als bruidsstyliste graag mee. Samen komen wij tot het perfecte resultaat. De beste producten neem ik mee, om een betoverende look te creëren. Welke mogelijkheden zijn er? Ik vertel het je graag.  

proefsessie

Een proefsessie 

Tijdens een proefsessie gaan wij samen kijken wat voor soort make up jij wilt. Ik raad ook altijd aan om van te voren een Pinterest bord te maken. Ook geef ik je wat tips mee voor huid- en haarverzorging.  

make-up

Visagiste aan huis  

Je verlaat je huis als de elegantste bruid met die oogverblindende blik. Vaak is de periode van trouwen erg druk, en weet ik dat niet iedereen in staat is om langs te komen naar een salon. Ik kan als visagist aan huis komen of op locatie.  

Angelique de graaf visagie

Mee naar de fotoshoot  

Oogverblindend mooi op de trouwfoto’s. Dé meisjesdroom. De foto’s kan je natuurlijk niet even opnieuw doen. Het is daarom extra belangrijk dat bijvoorbeeld je gezicht niet te glanzend eruit komt te zien. Ik zal je tijdens de fotoshoot ervoor zorgen dat de stralende punten van je gezicht naar voren komen. Het enige wat jij hoeft te doen is mooi poseren!  

Hele dag meelopen met visagie

De hele dag meelopen  

Je wilt natuurlijk geen minuut verspillen aan bijvoorbeeld je neus afpoederen op je trouwdag. Of denken aan “zit mijn lippenstift nog wel goed?’’. Ik kan de hele dag met je meelopen voor eventuele touch-ups. Zo hoef jij alleen maar té genieten!  

 

Neem contact op voor meer informatie!

Het is me een eer jou visagist aan huis te zijn. Het belangrijkste vind ik dat jij, je de hele dag geweldig voelt. Dat begint natuurlijk als je wakker wordt. Daarnaast bied ik meerdere mogelijkheden die daarvoor kunnen zorgen. Samen kunne wij alle opties, uitgebreid bespreken! 

Kind words

Angélique is een hele lieve vrouw die haar vak goed verstaat. Op de proefsessie was ik al heel tevreden over haar en op de grote dag nog meer! Ze denkt mee over je wensen en wat goed bij je gezicht past. Op de dag zelf is ze de rust zelve en kan ze goed met de stress omgaan. Zowel ik als mijn entourage waren erg blij met haar op mijn grote dag!
Kelly Breedijk
Kelly Breedijk
2022-11-01
Angelique is zeker aan te bevelen ze is leuk gezellig en ontzettend goed in haar werk zowel make-up als haar. In mijn geval kon ze ook heel goed improviseren petje af voor haar. Dank je wel Angelique voor deze onvergetelijke dag.
Kirsten Okhuyzen
Kirsten Okhuyzen
2022-09-18
Na het afzeggen van mijn vorige visagiste door prive omstandigheden, berichte Angelique mij nog dezelfde avond. Ze belde mij en vertelde over haar zelf en vroeg naar mijn wensen. Ik had er meteen vertrouwen in. Tijdens de dag heeft ze me zo goed geholpen. Zelfs zonder proefsessie wist ze precies wat ik wou. Het was zeker gezellig en mijn haar plus make up zaten de hele dag goed! Een echte aanrader!
Kimberley Bos
Kimberley Bos
2022-09-06
Angelique heeft mijn haar en make-up gedaan en die van twee vriendinnen en mijn dochtertje en nichtje op mijn bruiloft. Ze heeft dat fantastisch gedaan. Ze had voor iedereen ruim de tijd genomen en iedereen zag er heel mooi uit. Ze heeft niet alleen voor de haren en make-up gezorgd maar ook voor de rust tijdens de voorbereidingen. Daarnaast is ze een reddende engel geweest toen het bruidsjurkje van mijn nichtje opeens te klein was. Ze toverde wat met een schaar en woorden en mijn nichtjes was klaar om te gaan. Ik wens iedere bruid Angelique toe op haar bruiloft.
Silvia Burger
Silvia Burger
2022-09-05
Als je een professionele kapster zoekt voor je bruiloft of ander feestje stop dan met zoeken!! Angélique was mijn reddende engel, ze heeft mij op het laatste moment er nog tussen gevoegd, extra vroeg begonnen, wat een kanjer en wat heeft ze mijn haar mooi gedaan op mijn bruiloft 😍
Jolanda van Leeuwen
Jolanda van Leeuwen
2022-08-29
Professioneel, meedenkend en flexibel, dat is Angelique als ik haar in 3 woorden zou moeten omschrijven. Ze neemt ruim de tijd voor de proefsessie en we hebben alle wensen doorgesproken. We probeerde verschillende dingen en ze dacht mee, om ervoor te zorgen dat mijn haar en make-up perfect zat en bij mij paste! Ze maakt gebruik van zeer professionele spullen en mijn haar en make-up is tijden mijn trouwdag de hele dag perfect blijven zitten. Ze is super gezellig en het was heel fijn om haar op zo’n belangrijke dag erbij te hebben! Ik beveel Angelique zeker aan!
Anne de Balbiaan
Anne de Balbiaan
2022-07-10
Angelique heeft mij omgetoverd tot een prachtige bruid. Voor zowel haar als make-up heeft ze het super goed gedaan! Ze is professioneel maar ook heel gezellig en altijd oog gehad voor wat bij mij past!
Rosanne Veldhuijzen
Rosanne Veldhuijzen
2022-07-05
Angelique geeft heel goed advies en heeft zowel mijn make-up als die van mijn bruidsmeisjes en mijn moeder echt prachtig gedaan!
Sabrina Haye
Sabrina Haye
2022-07-04
Angelique de Graaf is een professionele bruid styliste die mijn haar en make-up perfect heeft gedaan. Ik trek mijn mondhoeken flink omhoog als ik aan onze tijd samen denk. Ze heeft mij op vele manieren in de watten gelegd. Dat ze voor de proefsessie bij mij thuis kwam was zo ontzettend fijn geweest.
JenniferSelmar Koek
JenniferSelmar Koek
2021-07-27