Hoe kies ik de bruidskapsel prijzen?  

Je gaat binnenkort trouwen en je zit al op Pinterest inspiratie op te doen hoe je er voor kan zorgen dat jouw haar gaat stralen op jouw mooiste dag. Ze zeggen vaak ‘als je haar maar goed zit’, maar het perfecte haar is toch wel het onderdeel dat jouw dag compleet maakt. Die prachtige Pinterest foto’s kunnen werkelijkheid worden! Maar wat past bij mij en hoe zit het met de bruidskapsel prijzen? Ik zal je meenemen in dit proces en let your hair shine!

Het perfecte bruidskapsel

Jouw perfecte bruidskapel heeft te maken met veel factoren. Je moet rekening houden met jouw haartype en gezichtsvorm. Daarnaast moet jouw bruidskapsel weer en wind kunnen overleven. In een proefsessie zullen alle opties worden besproken, maar het is belangrijk dat jij een idee hebt wat je mooi vindt. Ik heb altijd tip naar de bruiden; maak een Pinterest bord met alle kapsels die er voor jou uitspringen! Je hoeft je geen zorgen te maken als jouw haar net iets dunner is, dan op de Pinterest foto’s. Wij kunnen elke droom kapsel creëren en dit kan je ontdekken bij een kennismakingmoment!

Bruidskapsel prijzen

Bruidskapsel prijzen

Er verschillende bruidsarrangementen om jouw perfecte look te creëren. Elk pakket wordt afgestemd op jouw wensen!

Het meeste gekozen pakket bestaat uit een kennismakingmoment waar we gaan kijken hoe ik jouw trouwdag compleet kan maken. Wil je krullen, stijl, los opgestoken of strak naar achteren? Samen gaan we jouw wens vervullen door het ideale kapsel te creëren. Wij kunnen naar meerdere opties kijken, zodat jij zeker weet dat je straalt met het kapsel.

Ik zal rekening houden met de lengte en structuur van je haar. Ben je bang dat je haar niet dik of lang genoeg is? Dit lossen wij op! Wij kunnen haarstukken in je haar plaatsen, zodat je haar net die sparkeling krijgt die het nodig heeft. Om het extra fabulous te krijgen kunnen wij leuke details toevoegen aan jouw prachtige kapsel.

Als wij de perfecte look hebben gevonden, zullen wij dit zo creëren op jouw mooiste trouwdag. Deze bruidskapsel prijzen zitten in het pakket inbegrepen. Naast het bruidskapsel zit er nog méér in het pakket. Namelijk ook nog de bruidsmake-up, haar en huid producten en alle gebruikte materialen.

Maar er is meer bij te boeken…

Jouw kapsel moet natuurlijk de hele dag goed zitten. Ik kan de hele dag met jou meelopen of alleen begeleiden bij de fotoshoot. Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw haar.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je gewoonweg even kennismaken? Neem gezellig contact met mij op. Laten wij samen jouw mooiste dag compleet maken. Hopelijk tot snel!

bruidskapsel prijzen