Tips voor jouw bruidsmake up en haar

Op de mooiste dag van jouw leven wil je, sprankelend jouw dag beleven. Naast de perfecte trouwjurk en sieraden moet jouw bruidsmake up en haar ge-wel-dig zitten! Je wilt zelf niet veel stress hebben op deze dag, maar haastig je make up en haar doen is een absolute no-go. Hoe fijn is het als je dat niet zelf hoeft te regelen? Een professionele visagist is dan voor jou een redder in nood, daarnaast weet zij alle tips en tricks voor de mooiste bruidsmake up en haar.

De do’s en dont’s voor jouw bruidsmake up en haar

Belangrijk voor jouw bruidsmake up en haar is dat het de hele dag mooi blijft zitten. Ik heb een paar belangrijke do’s en dont’s hieronder gezet die een must zijn om te weten!

De do’s:

✓ Een hydraterende dagcrème zonder SPF
✓ Een proefsessie voor jouw bruidsmake up en haar
✓ Een professionele visagist
✓ Op tijd naar de kapper

Een professionele visagist weet precies de lichtpunten van jouw gezicht. Hoe ze de sterke punten naar voren kan laten komen en hoe ze oneffenheden kan camoufleren. Ook je ogen moeten sprekend naar voren komen. Ieder heeft een andere oogkleur en daar passen weer andere oogschaduw kleuren bij. Voor groene ogen zijn paarse of bordeauxrode kleuren een match, terwijl groene oogschaduw voor dofheid zal zorgen. Tijdens een proefsessie zal je dit ook zelf meemaken.

Bruidsmake up en haar

De dont’s:

✓ Te witte poeders gebruiken
✓ Decolleté poederen
✓ Niet té zware make up
✓ Te vette haarproducten de trouwdag zelf gebruiken

Vaak wordt er gedacht dat witte poeders gebruikt kunnen worden om extra te highlighten. Helaas kan het door de camera flits overkomen als een witte waas op foto’s. En als jij je decolleté poedert is er een kans dat er vlekken op je jurk terechtkomen. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Naast deze do’s en dont’s zijn er nog meer handige tips en tricks voor jouw bruidsmake up en haar. Een professionele visagist heeft deze allemaal onder haar hoede!

Dé plek voor bruidsmake up en haar

Wil je dat alle tips en tricks gebruikt worden om die flaweless look te creëren? Dan is een professionele visagist voor jou de optie. Het lijkt mij geweldig om een bijdrage te leveren aan jouw mooiste dag! Heb je zelf al een idee of je voor een natuurlijke of glamour look wilt gaan? Zo niet, nemen wij sowieso in een proefsessie de tijd om een look te creëren waar jij straalt. Ook al wil je natuurlijk jezelf blijven op jouw trouwdag, je kapsel en je make up mogen bijzonder zijn. Je kleding is die dag niet “gewoon”, dus je bruidsmake up en haar hoeven dat zeker ook niet te zijn.

Naast jouw bruidsmake up en haar ready te maken voor de dag, kan ik ook de hele dag met je meelopen. Tijdens de fotoshoot hoef jij je dan geen zorgen te maken dat je make up iets te vettig wordt of dat een plukje haar niet gek zit. Ook kan ik de make up en haren doen van jouw moeder, schoonmoeder en je bruidsmeisjes.

Bruidsmake up en haar

Ik heb verschillende pakketten waar bruidsmake up en haar samen voordelig worden aangeboden. Wij ontmoetten elkaar tijdens een proefsessie, zodat wij kunnen wat voor look bij jou past en je niet voor verassingen komt te staan op jouw trouwdag. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en tevreden bent met mijn werk.

Neem zeker een kijkje tussen de pakketten en heb je vragen? Neem zeker contact op en laten wij samen jouw mooiste dag bespreken!